Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Tánctáborok » Ír tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Ír tánc
Tánctáborok
Irish Feet nemzetközi ír sztepp tánctábor – Salföld, 2010. július 17-23.
2010-04-09 07:30
 

Idén nyáron is megrendezésre kerül a BBME Ír Sztepp Szakosztály-Irish Feet nyári tánctábora.

Helyszín: Salföld, a Balatontól kb. 2 km-re fekvő kis művészfalu.

Programterv:
Érkezés és a szállás elfoglalása július 17-én szombaton délelőtt, hazautazás július 23-án pénteken, ebéd után. Egy pihenőnap kivételével (kedd) reggel és délután 90 perces táncórák lesznek, a szinteknek megfelelően különböző csoportokban a tábor megfelelő hangtechnikával és az ír szteppnek megfelelő padlózatú, balettszőnyeg borítású tánctermeiben. A tanítványok a táncórák között korlátlanul használhatják a tánctermeket.

Ez a tábor nem a pihenésről szól, hanem a véget nem érő táncról: napközben két teremben, a tanítványok szintjének megfelelően folyik majd a tanítás, a hagyományos ír táncok mellett show jellegű koreográfiákat sajátíthattok el, melyeket a tánctanáraitok külön erre az alkalomra készítenek. Emellett az Irish Feet és a belgrádi Celtic Spirit ír sztepp tánccsoport fellépő tagjai is részt vesznek a tábor életében.

A tábor ideje alatt kötetlen programok is lesznek (majorlátogatás, kirándulás Kékkútra, fürdőzés a Balatonban, esténként hangulatos közös táncolás, tábortűz mellett, éjfél körül, a hangulattól függően, parázsonjárás…)

Jelentkezni: linocska001@gmail.com címen vagy a +36 30 9215-290 telefonszámon lehet.
 
Forrás: Ambrózy Erzsébet
További információk: Salföldről bővebben

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com