Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Bulvár
Kínos videó Jennifer Lopezről
2010-05-04 11:54
 

Érdekes felvétel került elő egy beszélgetős műsorban: Jennifer Lopez 20 évvel ezelőtt MC Hammer táncosának jelentkezett...

George Lopez televíziós műsorvezető igencsak zavarba hozta régi barátját, Jennifer Lopezt. A műsorban ugyanis előkerült egy felvétel 1990-ből, ahol az énekesnő táncosnőként szerepel az MTV zenei csatorna Yo! MTV Raps című műsorában, ahol MC Hammer táncosnőket keresett.

Jennifer akkoriban egy tánciskolában tanult Manhattanben, és a stáb ott forgatott. A klipben a ma már világhírű énekesnő még fekete göndör hajjal, fekete harisnyában, fekete topban és nadrágban látható.

Az énekesnő és színésznő annyira zavarba jött, amikor meglátta a képsorokat, hogy kezét az arcába temetve kiáltotta nevetve: "Ez aljasság!"
"Dehogyis, ez nevetséges! Történelmi pillanat, MC Hammert sem ismerte senki!" - válaszolta George.


 
Forrás: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com