Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Magyar néptánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Magyar néptánc
Bulik és Bálok
Görög táncház, görög táncos estek
2010-06-03 21:22
 

10 éves az Ellinizmosz táncegyüttes, a születésnapot Budaörsön a Jókai Művelődési Központban ünneplik 2010. június 4-én este 7 órától...

A táncegyüttes ünnepi műsorában vendégként fellép a Helidonaki, valamint a csobánkai Rozmaring szerb táncegyüttes. A műsort hajnalig tartó táncmulatság követi a Palio Buzuki régi és új felállásával, valamint az Ammos, és a Mydros zenekarokkal.

Ha valaki esetleg lemaradna erről az estről, akkor mindössze két napot kell várnia és az Angyalföldi Nemzetiségi Fesztiválon 2010. június 6-án ismét görög zenére táncolhat.
A Babér utcai templomtéren a XIII. kerületben működő bolgár, görög, lengyel, német, örmény, ruszin, szerb és szlovák kisebbségi önkormányzatok zenével, tradicionális ételekkel és italokkal, illetve nemzetük kulturális értékeit bemutató kiállítással várják vendégeket. A rendezvényt este görög táncház zárja, ahol a Mydros együttes adja majd a zenét a tánchoz.
 
Forrás: Smuk Gábor
További információk: Mydros görög zenekar

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com