Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Bulvár
Jacko népszerűsége halála után is töretlen
2010-06-30 23:47
 

Michael Jackson 161 milliárd forintnak megfelelő adósságot hagyott az örököseire, akiknek ma már pozitív a számlájuk...

Egy éve halt meg a pop királya, Michael Jackson, ám a világsztár míg élt talán sosem keresett ilyen jól, mint most, halála után. A Billbord magazin a szomorú évforduló alkalmával összeadta, mennyit kerestek Jacko örökösei. A szám döbbenetes: egymilliárd dollárt, azaz 230 milliárd forintot.
Halála után több lemeze fogyott az énekesnek, mint előtte, csak az ebből származó jogdíj egy év alatt 383 millió dollár (88 milliárd forint), a This is It! koncertturné próbafolyamatából készült dokumentumfilm 400 millió dollárt (92 milliárd forint) hozott a konyhára. A 10 állomásos londoni koncertsorozat vissza nem váltott jegyei még 6,5 millió dollár bevételt jelentettek, sok rajongó ugyanis emléktárgyként megtartotta a jegyét a bulira, amelyen már sosem vehet részt.
Michael Jacksonnak halála után sikerült az az újrakezdés, amely életében nem – írta a New York Times a két vagyonkezelőre, John Branca ügyvédre és John McClain zenei menedzserre hivatkozva.

És ez még nem minden! A Michael Jackson zenéinek jogait birtokló Sony Music a következő években összesen hét lemezt akar kiadni a zseniális előadó életművéből, sok, eddig soha nem hallott dallal. A világhírű cirkusztársulat, a Cirque du Soleil pedig Las Vegasban Jacko-show-t készít éppen, amelyből szintén komoly részesedése lesz az örökösöknek.
 
Forrás: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com