Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Tangó Nyomtatóbarát verzió  
 
Tangó
Bulvár
Czene Attila új munkahelye
2006-09-20 14:01
 

Az olimpikon Czene Attila öltönyre cserélte úszónadrágját, és sportigazgatói tisztségben állt a SportMax szabadidőközpont élére. A XI. kerületi új létesítményben igyekeztek minden sport számára otthont találni, futballtól a teniszen át a táncig. Attila nem érzi majd partra vetett halként magát, mivel a létesítmény oldalában két szabadtéri medence, és egy fedett uszoda áll, ahol a pihentető fürdőzés, vagy versenyre készülés mellett szinkronúszók képzésével is foglalkoznak majd.

Az épület túloldalán, az MLSZ székház mellett sorakozó teniszpályák szomszédságában, pedig egy hatalmas, és modern futballpálya terül el. Hogy tényleg bármilyen minden sport számára otthont tudjon adni a komplexum, rendelkeznek egy 2000 fős sportcsarnokkal is. A csarnokot úgy alakították ki, hogy bármilyen sportversenyt meg lehessen benne rendezni, és hogy a közönség bármelyik oldalról kényelmesen szemlélhesse az eseményt.

Hogy az első táncversenyre mikor kerül majd sor a ragyogó, új sportcsarnokban, arról Attila nem tudott felvilágosítást adni. Párja, Bánhidi Petra azonban biztosan tartani fog táncórákat a második emeleti parkettázott teremben, megszólítva a dél-budai lakosokat. A sportcsarnok parkettjén elsőként Bánhidi Petra jazztáncos tanítványai léptek fel az őszi szezonnyitón. Aztán Hajas László is bemutatta tudását, ezúttal egy teremfoci sztárcsapatának labdazsonglőreként. Az esemény egyik csúcspontja a rögtönzött tánctanítás volt, ahol a közönség megleshette, hogyan szambázik a Szombat esti láz győztes párja, Czene Attila és Bánhidi Petra.
 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com