Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Továbbképzés » Step tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Step tánc
Továbbképzés
Táncba borul Budapest!
2006-10-24 12:04
 

Hip-hop, break, sztepp, musical, néptánc és balett. Három napon át valamennyi műfaj képviselői bemutatják tudásukat az 5. Arany Ősz Fesztiválon október 27-28-29-én a budapesti MOM Művelődési Központban (1123 Bp. Csörsz u. 18.).

A „kisjubileumát” ünneplő Arany Ősz Nemzetközi Művészeti Fesztiválra idén minden eddiginél több résztvevő érkezik a fővárosba. Három nap alatt hatszáz versenyző mutatja be a produkcióit a magyar közönségnek az eddiginél több művészeti kategóriában: klasszikus balett, modern tánc, show jellegű táncok, karakter táncok, folk, sztepp, utcai táncok, valamint könnyűzene, musical és operett.

Az 5. Arany Ősz Fesztivál célja, hogy a különböző országokból érkező, 6 és 29 év közötti gyerekek és fiatalok megismerkedjenek egymás hagyományaival, kultúrájával szokásaival. A háromnapos rendezvény része egy kiállítás, amelyen képző- és népművészeti alkotásokat, fotókat is láthat a közönség. Ez a hétvége ugyanis nemcsak a táncról és a barátságos versengésről szól. A fellépők változatos programokon és kirándulásokon vesznek részt, hogy megszeressék Budapestet, és később felnőttként is visszatérjenek Magyarországra. A háromnapos programot gálakoncert zárja, amelynek programját a zsűri állítja össze.

Az egészség jegyében a látogatók Signal Dentibusz ingyenes fogászati szűrésén vehetnek részt, sőt véradással segíthetnek a rászorulóknak, mely akció keretében a véradók ingyen látogathatják a rendezvényt.

Az 5. Arany Ősz Nemzetközi Művészeti Fesztivál háziasszonya Détár Enikő. (akinek egyébként a lánya, Gigi is a versenyzők között lesz)

A nemzetközi zsűri tagjai neves magyar és külföldi táncszakemberekből, Érdemes-művészekből áll.

A programokról bővebb információk a www.aranyosz.hu honlapon találhatóak.


 
Forrás: Tölgyi Kriszta

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com