Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Disco- és Show tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Disco- és Show tánc
Bulvár
A hely, ahol minden méret számít
2010-10-07 22:19
 

A szép nőket még szebbnek mutatni - ez a párizsi Crazy Horse küldetése az igazgatónő, Andrée Deissenberg szerint ...

A Forever Crazy című revü Ausztriában, a Bécshez közeli Magna Racinóban két hétig látható. A műsorban tíz táncosnő rúdon, kötélen, ajakdíványon, széken és tükörágyon feszegeti a színvonalas meztelenség határait, de van olyan is amikor csak popsik és lábak táncolnak egyszerre.

A követelmények szerint a lányok 168-172 centi magasak lehetnek. Persze nem ez az egyetlen kritérium aminek meg kell felelniük...

Az egyik 23 éves táncoslány elmondta, 4,5 éve dolgozik a Crazy Horse-ban, de a csúcstartó 10 évet húzott le. A francia lány is szívesen maradna ennyi ideig. A táncosnők egyébként maguk szokták kérni a felmentésüket.

"A fényjátékok miatt elengedhetetlen a feszes bőr, és egy revütáncosnő pontosan tudja, meddig felel meg e kívánalomnak" - mondta az igazgatónő, és hozzátette, öt éve, amióta ő ott van, még nem találkozott magyar jelentkezővel.
 
Forrás: Blikk
Képek forrása: Blikk/Korponai Tamás

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com