Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Események » Jégtánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Jégtánc
Események
Indul a szezon a Jégszínházban
2010-10-29 22:32
 

2010. november 5-én a Nemzeti Jégszínházban az Operett a jégen című előadással indul a szezon ...

Budapesten a Récsei Centerben talált otthonra a Nemzeti Jégszínház, amely 2010. november 5-én újra megnyitja kapuit. Ismét nagyszerű előadásokkal várja a közönséget a társulat, amelynek soraiban immár a versenyzői pályafutását befejező, Európa-bajnok Sebestyén Júlia is ott van.

Novemberben a nyitó Operett a jégen című előadáson kívül látható lesz a Csipkerózsika, a Pinokkió, a Menő Suli, valamint A mozi című előadás.

Operett a jégen
Egy különleges előadás lez ez a Nemzeti Jégszínház színpadán, melyben ötvözik az operett és a musical világát. A legnépszerűbb darabok sok humorral és könnyed dallamvilággal átszőtt, ismert részleteit szedték egy csokorba. Feledhetetlen élményt ad a jégre koreografált Hello Dolly, mely a musical történet kiemelkedő alkotása, akárcsak a Muzsika hangjai. Kiderül, hogyan változtatta meg Mary Poppins érkezése a Banks család életét. A hazai operettek közül először látható a Mágnás Miska szatirikus története és a Víg özvegy szerelmi romantikája a jégen, de elhangzik a Hajmási Péter című sláger is a Csárdáskirálynőből.

Előadás időpontja: 2010. november 5. 15 óra

Helyszín: Récsei Center - Budapest, XIV. kerület, Istvánmezei út 6.
 
Forrás: Nemzeti Jégszínház
Képek forrása: Nemzeti Jégszínház
További információk: Nemzeti Jégszínház

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com