Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Disco- és Show tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Disco- és Show tánc
Bulik és Bálok
Zséda - Dudy - Kati: romantikus trió
2006-11-28 12:20
 

Romantikus hármast alkotott a New York Bálon Dudás Tibor, felesége Dudás-Ipacs Katalin, és Zséda.


Az idei New York Bál sztárvendége Zsédenyi Adrienn különleges produkciókkal készült a nem mindennapi bára. Arra már máskor is sor került, hogy Szombat esti láz beli partnerével, Dudás Tiborral lépett fel. Dudy és Zséda a bálra készülve felelevenítették a tévében is eltáncolt táncsorokat, és az is megszokott az énekesnő életében, hogy valamelyik dalával lépjen színpadra. Most azonban egészen más meglepetéseket is tartogattak a közönségnek.


Dudás Tibor és Dudás-Ipacs Katalin rumbája több szempontból is különleges volt. Nem csak azért, mert Zséda élőben énekelte hozzá Új hold című számát, hanem azért is, mert az életben is párt alkotó táncosok művészete is különleges keverék. Dudás Tibor többszörös amatőr és profi latin, valamint showtánc magyar bajnok. Táncos, táncpedagógus felesége pedig a klasszikus és modern balett világában mozog inkább otthonosan. Valódi érzelmeket kifejező táncuk, így valami egészen különös, mély őszinteséggel teli szerelmi vallomás volt. Először, ahogy még soha nem láthatta senki sem, de talán nem utoljára!


 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com