Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Televízió » Hastánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Hastánc
Televízió
Táncos évbúcsúztató a Duna Televízión
2006-12-29 16:56
 

Mint minden évben, idén is a New York Bál összefoglalójával búcsúzik az óévtől a Duna Televízió. A tánc iránt sokéve töretlenül elkötelezett közszolgálati adó nem csupán a legnagyobb táncversenyekről, és színházi táncelőadásokról tudósít rendszeresen, de a szilveszteri műsorban is rendre helyet talál a táncos műsoroknak. Több éves hagyomány már, hogy a december 31-ei szórakoztató programok között délután a New York Bál népszerű táncos mulatságával szórakoztatják a közönséget.


Az idén novemberben Dudás Tibor és Zséda nevével fémjelzett rendezvény összefoglalója december 31-én 15 órától lesz látható a Duna Televízión.
 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu
További információk: Duna Televízió

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com