Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Magyar néptánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Magyar néptánc
Bulik és Bálok
Titokzatos, és ismert sztárvendégek
2007-01-26 03:12
 

A szervezők még titkolják, hogy ki lesz majd a külföldi sztárvendég az idei Operabálon, azt viszont már lehet tudni, hogy kik lesznek a fellépő táncosok, és hogy ki készíti fel az elsőbálozókat.

Ismét közeleg a báli szezon, melynek minden évben legkáprázatosabb darabja a Budapesti Operabál. Mint immár tizenkettedik éve minden alkalommal, most is fényűző program várja az érdeklődőket. A változatos műsor mellett rendkívüli Gundel vacsora, és további italkülönlegességek várják a vendégeket.


A műsort a Rajkó Zenekar cigányzenével nyitja, majd Beethoven Örömódájára vonulnak be a nyitótáncosokat, akiket ebben az évben a sztártáncos Keleti Andrea tanít majd be, versenytáncos tanítványai pedig több ízben színesítik majd a műsort. Nem ő lesz azonban a műsor egyetlen híres táncosa, mivel a műsort Korcsmáros Nórával az oldalán Szellő István vezeti majd, aki szintén megmutatta már tánctudását.

A Budapesti Ifjúsági Kórustársaság, a Rajkó Zenekar, és a Talentum Tánckar híres előadások részleteivel szórakoztatják majd a közönséget. Felcsendül majd Bizet Carmenjéből a Torreádor dal, Kodály Háry Jánosa. A Csajkovszkíj Diótörőjéből jól ismert Rózsakeringőt pedig Bajári Levente versenytáncosok közreműködésével adja majd elő. Az éjszakai programban további előadások, cigányzene, szalonzene, tánczene, tombola, bálkirálynő választás, és tánc szerepel minden mennyiségben.


A tizenkét éves múltra visszatekintő Operabál történetében rengeteg hazai híresség, és külföldi sztárvendég emelte jelenlétével a bál fényét, mint Sascha Hehn, Catherine Deneuve, Katarina Witt, Gina Lollobrigida, és legutóbb a betegsége miatt távol maradó Alain Delon helyett hazánkba látogatott Ornella Muti. Az idei év díszvendége egyelőre ismeretlen, a szervezők későbbi meglepetésnek tartogatják. A szervezők, közreműködők, védnökök, és fellépők sora azonban már ismert, és garanciát jelent a sikerre, mint minden évben.


 
Forrás: Völgyi Attila
Képek forrása: Budapesti Operabál kft
További információk: www.operabal.com

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com