Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!


   
  Keresés:  
  Címoldal » Küldj Te is híreket! » Szabályzat  
Hír küldése - Szabályzat


A hírek tartalmával kapcsolatos szabályok


1. A hírek tartalmáért a feltöltő a felelős, más oldalról ill egyéb helyről származó híreknél a hír forrását minden esetben meg kell jelölni. Lehet ez egyszerűen egy hivatkozás, de akár a hír URL-je is megadható. Irányadóként legjobb a hivatkozott oldal vagy más forrás szerkesztőjétől a hír www.tanchirek.hu-n való megjelenésére engedélyt kérni.
Amennyiben ez nehézségekbe ütközik, kérd segítségünket e-mailben!

Ha nincs "írói vénád", de sok hasznos információval rendelkezel, küldd el röviden a megjelentetni szánt információkat, képeket, és mi segítünk Neked a hír teljes hírré formálásában!

2. Az elküldött fotók lehetőleg saját képek legyenek, amennyiben más forrásból származnak (pl más oldalról lementett képek) a képek készítőinek engedélye szükséges. Amennyiben a fotón megtalálható a készítő neve és elérhetőségei, a képek felhasználhatók. A feltöltött képekért felelősséget nem vállalunk!

3. A hírek módosításának jogát fenntartjuk. Bár igyekszünk a lehető legkevesebb módosítást eszközölni az elküldött hírekben, de nyelvtani és stilisztikai szempontból minden esetben átnézzük, korrigáljuk. Nem célunk ezzel a hírek "felülbírálata", inkább átsegítünk Titeket ezzel a kezdeti nehézségeken és az oldal stílusához illő, színvonalas híreket igyekszünk összeállítani.

Emellett a hírek a www.tanchirek.hu szerkesztősége által bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatók ill törölhetők, amennyiben aktualitásukat vesztik vagy egyéb tartalmi okból nem illenek az oldal híranyagába.


4. A közízlést bármi módon sértő, törvénybe ütköző, vagy nyilvánvalóan valótlan adatokat tartalmazó híreket azonnal töröljük.

5. A megadott felhasználói adatokat (név, jelszó, e-mail) bizalmasan kezeljük, azokat harmadik fél részére nem adjuk át.
Azonban ezen adatok megadásával a hirdető hozzájárul ahhoz, hogy a www.tanchirek.hu szerkesztősége bizonyos időközönként hírlevelet juttasson el a megadott e-mail címre.

6. A közölt híranyagot más részére nem adjuk át, nem használjuk fel egyéb célokra, azok csak a www.tanchirek.hu-n és a New York Táncegyesület honlapján (www.newyork.hu) olvashatóak.


Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésedre telefonszámainkon, vagy e-mailben! 

Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink
©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com