Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Tánctáborok » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Tánctáborok
Nyári tábort tervez?
2010-11-23 13:02
 

Nyári balatoni tánctábort terveznek? Egy nagyszerű lehetőséget kínálunk tánciskolák, táncklubok számára, a déli-part barátságos településén, Balatonbogláron. A település tágas stranddal (ingyenes), fövenyes partszakaszokkal, virágos parkokkal és nem utolsó sorban messze híres borokkal, történelmi emlékekkel várja a táborozókat.

Az elhelyezés a Balaton-partjától 700 méterre található, színvonalas három, és 6 ágyas zuhanyzós, telefonnal rendelkező szobákkal, díszparkkal, társalgóval, tv-szobával, modern légkondicionált étkezővel rendelkezik. Szintenként társalgó és melegítő konyha. A helyszínen szauna díjmentesen vehető igénybe.
Táncóráknak, foglalkozásoknak 400 méteres körön belül bérelhető kedvező feltételekkel tükrös-parkettás terem (270m2, oszlopok nélkül), kisebb tükrös terem, valamint műanyag borítású sportcsarnok is. A tábor programját kulturális programok, esti bulik (helyben buli-terem), hajókirándulások színesíthetik. Legyen Élmény a Tánctábor!

Érdeklődni lehet a balatonboglar@edzotaborok.hu e-mail címen, vagy a +36 30/309-5286 telefonszámon. Várjuk érdeklődését!
 
Forrás: edzotaborok.hu
További információk: Balatonboglár Tánctáboroknak


TV helyiség

szoba

szauna
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com