Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Táncversenyek » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Táncversenyek
Hajdú Kupa szombaton
2012-03-12 20:06
 

Március 17-én a legjobb magyar latin táncosok lépnek parkettre Hajdúböszörményben...

A hosszú hétvégén érdemes lesz Hajdú-Bihar megye második legnagyobb településére ellátogatni, hiszen a történelmi belváros látnivalói mellett kellemes kikapcsolódást, szórakozást ígér a Latin-amerikai táncok ranglistaversenye. Hajdúböszörmény tizedik alkalommal ad otthont ennek a megmérettetésnek, az elmúlt évek tapasztalatai alapján vélhetően ebben az évben is sok felnőtt és ifjúsági korú táncospár méri össze tudását. A juniorok is parkettre lépnek, nekik tíztáncban rendeznek ranglistaversenyt ezen a napon. A juniorok tíztánc versenye 10 órakor kezdődik - a döntőre az esti programban kerül sor -, míg a felnőtt-ifjúsági párosokat 17 órakor szólítják parkettre.

Az elmúlt években Andrea Silvestri és Váradi Martina nyerte meg a Hajdú Kupa latin ranglistaversenyét, az ötszörös magyar bajnok páros idén is nevezett a versenyre, akárcsak a bajnoki ezüstérmes Stefano Vidoni, Tóth Orsolya kettős. Ott lesz a hajdúk fővárosában az idei magyar bajnokságon bronzéremmel debütáló Nagymihály Balázs, Szalai Ágnes duó is. Hogy a magyar bajnokság után bő egy hónappal ugyanez lesz-e a sorrend a Hajdú Kupán, az március 17-én este kiderül.

Versenykategóriák
  HOBBY-
BRONZ
HOBBY-
EZÜST
HOBBY-
ARANY
STANDARD LATIN TÍZTÁNC
Gyerek II.       Hobby Hobby  
Junior I.       Ranglista, D D  
Junior II.       Ranglista, D D  
Ifjusági       Hobby, D Ranglista, D  
Felnőtt       Hobby, D, C, B Ranglista, D, C, B  
 
Forrás: Lukácsi Zsuzsa

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com