Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Táncversenyek » Hip-Hop Nyomtatóbarát verzió  
 
Hip-Hop
Táncversenyek
Hip-hop Workshop Ian Leviával
2012-02-14 21:28
 

2012. február 19-én Ian Levia workshopján vehetnek részt az érdeklődők...

Időpont: 2012. február 19. 9:00-12:00 és 13:00-18:00
IAN LEVIA (az amerikai HHI technikai vezetője) Workshop

Helyszín: Budapest, 1078 Murányi utca 10. (Fórumház Egyesület)

A workshop témája:
1. A Hip Hop International teljes versenyszabályzatának részletes bemutatása, annak átbeszélése
2. HHIH bíra jelöltek vizsgája

A Music TV által népszerűsített America’s Best Dance Crew című táncos tv műsorról sokan hallottak már, ebben Amerika legjobb hip hop csapatai mérik össze tudásukat évadról évadra. Az újdonság, hogy 2011 óta ebbe a tv-showba nem csak amerikai csapatok juthatnak be, hanem bárki, aki valaha elindult a World Hip Hop Dance Championship versenyén.

2012-ben végre Magyarországon is elinduk a méltán híres amerikai hip-hop szövetség: World Hip Hop Dance Championship versenye, amelyet a Hip Hop International Hungary hozott el az USA-ból.

2012. február 18-án a Street Dance Battle rendezvényen találkozhattok először a HHIH szervezőivel, ahol mindenféle információt megkaphattok a versenyünkkel (2012.május 5. Soroksári Sportcsarnok), jelentkezéssel (3 korcsoportos csapatverseny, 1vs1 battle), táborunkkal (2012.július. 02-07) és képzéseinkkel (2012. február 19.) kapcsolatban. Erre a rendezvényre a HHIH elhozza nektek a Hip Hop International amerikai csapatának technikai vezetőjét: IAN LEVIA-t, aki az SDB programjának keretén belül egy 30 perces workshop-ot fog tartani, melynek témája:
Egy helyes versenykoreográfia összeállítása
Egész nap kommunikálhattok vele, hiszen beül a bírák közé, hogy megismerje az itthoni hip hop dance színvonalát. A SDB verseny csapataiból pedig IAN fogja azt a szerencsés crew-t kiválasztani, akik nevezési díj nélkül indulhatnak majd a HHIH megmérettetésén 2012. május 5-én a Soroksári Sportcsarnokban.

2012. február 19-én a HHIH jóvoltából ingyenesen vehet részt mindenki azon a workshop-on, melyet IAN LEVIA az amerikai HHI technikai vezetője fog prezentálni.

Ha elmúltál már 21 éves, érzel magadban bátorságot és úgy gondolod, hogy elég rutint szereztél már, hogy meg tudd ítélni, hogy ki, vagy kik érdemes(ek) arra, hogy hazánkat képviseljék az Egyesült Államokban a World Hip Hop Dance Championship világbajnokságán, akkor a HHIH várja jelentkezésedet. 2012. február 19-én ingyenesen vehetsz részt, mint mindenki, IAN LEVIA, a HHI technikai vezetőjének előadásán, ahol ő maga fogja a HIP HOP INTERNATIONAL teljes versenyszabályzatát az érdeklődők számára prezentálni.
Ez a kurzus mindenki számára ingyenes, de ha a napot vizsgával szeretnéd zárni (ez a te döntésed), abban az esetben, kérjük előre küldj el egy szakmai önéletrajzot, amely bemutatja a tánccal kapcsolatos pályafutásodat, végzettségedet és fontosabb eredményeidet.

E-mail: info@hiphophungary.hu

A vizsga díja: 5.000Ft/fő, amely a helyszínen fizetendő

Szállj harcba a 15 fős HHIH bírói státuszának egyikéért!
Hogy ki lehet majd tagja ennek a bírói csapatnak azt természetesen IAN LEVIA fogja eldönteni, a vizsga eredményed és az önéletrajz alapján. Érdemes az önéletrajzokat előre beküldeni, mert míg a workshop-ra bárki bejöhet, addig vizsgát az az első 50 fő tehet, aki beküldte az önéletrajzát, hiszen csak önéletrajzzal egybekötött vizsgaeredményeket tud a szövetség elfogadni.

További információ: a Hip Hop International Hungary honlapján
 
Forrás: Hip Hop International Hungary, World Hip Hop Dance Championship
További információk: Hip Hop International Hungary

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com