Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulik és Bálok » Társastánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Társastánc
Bulik és Bálok
44. Harmónia Bál Óbudán
2011-03-27 20:19
 

2011. április 2-án ismét a társastánc jegyében báloznak Óbudán, a Folyondár utcában...

Szombaton rendezik meg az óbudai Folyondár Sportcentrumban, a 44. Harmónia Bált. A táncolni vágyókat este 7 órára várják és egészen hajnali 2-ig tart a táncos mulatság.
A bál vendége lesz László Csaba és Mikes Anna, akik a standard táncok, valamint a tíztánc magyar bajnokai, tíztáncban világ- és Európa-bajnoki bronzérmesek.
A 44. Harmónia Bálon fellépnek a Harmónia Táncklub táncosai, lesz éjféli gyertyafénykeringő és hölgyválasz is. A sok tánctól megéhező, megszomjazó vendégeket büfé várja a rendezvény alatt.

A szervezők mindenkit szeretettel várnak a szombat esti Harmónia Bálba!

b>Belépőjegy Székely Attilánál, a bál főrendezőjénél vásárolható a Harmónia Táncklub táncóráin, a Virányosi Közösségi Házban (tel.: 200-87-13), és a helyszínen is kaphatóak, a bál időpontjában. A báli belépő elővételben 3.000 Ft, míg a helyszínen 3.500 Ft.

További információ: telefonon a +36 1/200-8713-as számon, emailben a titti@mail.datanet.hu címen, valamint a Harmónia Táncklub honlapján.
 
Forrás: Székely Attila
További információk: Harmónia Táncklub


 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com