Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Disco- és Show tánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Disco- és Show tánc
Bulvár
Több ezren voltak A Nagy Közös Táncon
2011-09-05 10:50
 

Zsúfolásig megtelt a Vörösmarty tér Budapesten A Nagy Közös Tánc elnevezésű villámcsődületre...

Egy tűt sem lehetett leejteni a Vörösmarty téren, ahol több ezer ember gyűlt össze azért, hogy közösen táncoljanak egyet. A Nagy Közös Tánc nevet viselő "flash mob" megmozdulásra már hetek óta készült a tömeg a Syma csarnokban, hogy a villámcsődületen tökéletesen tudják a koreográfiát. Arra azonban valószínűleg senki sem számított, hogy a résztvevők ellepik az egész teret.
A Hugh Jackman által az egyik reklámban táncolt koreográfia meghódította a várost, a híre pedig eljutott a világsztárhoz is. A Blikk úgy tudja, a szervezők videókat készítettek az eseményről, majd megmutatták azokat a még hazánkban tartózkodó sztárnak, hogy lássa, mennyi emberhez jutott el a tánca.

A táncoló tömegben egyébként feltűnt Szorcsik Viki és Herczeg Zoltán is, akik még akkor is egymásba feledkezve táncoltak, amikor a nép már kezdett szétoszlani. - Vikivel nagyon jó barátok vagyunk. Rengeteget bohóckodunk. Szeretünk együtt bulizni, ezért gondoltuk, kijövünk, megnézzük ezt a villámcsődületet - mesélte nevetve a divatmogul.
 
Forrás: Blikk
További információk: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com