Tippek, hogyan kell feltenni a karácsonyfadíszeket, mint egy profi

Karácsonyfadíszeket

Otthonod sosem lesz teljes az ünnepekre, ha nem állítasz fel karácsonyfát. Ahhoz, hogy ez az asztaldísz minden egyes évben a lehető legjobban nézzen ki, íme néhány tipp, hogy profi módon állítsa fel a Miravila karácsonyfadíszeket.

Válasszon témát 

Bár a díszek lehetnek olyan darabok, amelyeket véletlenszerűen gyűjtöttél össze az évek során, ez önmagában is szolgálhat témaként. Ha a gyerekeid által készített díszekkel szeretnéd feldíszíteni a fádat, akkor ezt használhatod témaként, és beledobhatsz néhány házi készítésű csillagot és kézzel felfűzött pattogatott kukoricát is.

Amikor dönt a karácsonyfa díszítéséről, válasszon olyan darabokat, amelyek a klasszikus színvilághoz tartoznak

Használja ki a klasszikus díszek előnyeit

Amikor a karácsonyfadíszítésről dönt, válasszon olyan darabokat, amelyek a klasszikus színsémához tartoznak, mint például a fehér és a piros. Ezek a darabok keverhetők és összeilleszthetők más díszekkel, hogy minden ünnepi szezonban más-más témát alkossanak.

YouTube video
Karácsonyfa díszítés 2020 | Legjobb tippek és karácsonyfa ötletek | Hogyan lehet díszíteni a fát

Kezdje Inside Out 

Ha a fája nincs előre kivilágítva, és a fényfüzéreket ön fogja elhelyezni, tekerje fel az ágakat a fa közepétől kifelé az ágak végéig. Legyen bőkezű a fényekkel, hogy minden néhány centiméteren belülről kifelé legyen egy fény. Ezzel nagyobb dimenziót és mélységet adhat a fának.  

Először a nagyobb darabokat akassza fel 

Kezdje a nagyobb darabokkal, mert ezek sokkal több helyet foglalnak el, és hajlamosak az alacsonyabb ágakon lógni. Amellett, hogy a díszeket az ágak csúcsára akasztja, néhányat a belső ágakra is elhelyezhet, hogy nagyobb mélységet teremtsen. 

Szakaszok létrehozása a fában

Gondolj a fádra több szegmensben, például alul, középen és felül. Díszítsd fel az egyes szakaszokat egyenként, és kezdd a tetejétől lefelé haladva. A kiegyensúlyozott és egységes megjelenés érdekében ossza tovább a fát kvadránsokra. Ez segít abban, hogy ne legyen két hasonló elem túl közel egymáshoz. 

Kiemelni szalagokkal

A szalagok elég sokoldalúnak tekinthetők ahhoz, hogy akár díszként is használhassa őket. Használjon két kontrasztos szalagot kétrétegű masnikhoz, majd alakítsa őket kaszkádszerű hurkokká, mielőtt összekötné őket. A hurkokat kösse meg virágdróttal, hogy a szalag tovább megtartsa a formáját. 

Adj hozzá néhány érdekes részletet

Tegye fel az örökölt darabokat és a kisebb darabokat a következő. Kombináljon különböző méretű díszeket, hogy merész hatást keltsen. 

Töltse ki a helyeket 

Ha teljes megjelenést szeretne elérni, próbálja meg kitölteni a ritkának tűnő helyeket. A virágos csákányok remek módja lehetnek annak, hogy a karácsonyfát textúrával gazdagítsd. 

Menj váratlanul

Amikor karácsonyfadíszekről van szó, mindig jó, ha olyan elemeket választunk, amelyek nagy hatást gyakorolnak. Javasoljuk, hogy ha néhány nagy darabot szeretne a fára tenni, győződjön meg róla, hogy kisebb elemekkel is kiegyensúlyozza azt, hogy kitöltse a fát, és némi vizuális érdekességet adjon hozzá. 

Tartsa szem előtt ezeket a tippeket, amikor a következő ünnepi szezonban felállítja a karácsonyfadíszeket. 

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek:

    Nem található