Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Hip-Hop Nyomtatóbarát verzió  
 
Hip-Hop
Bulvár
Anyagilag egyenesben vannak az April Project tagjai
2011-10-18 16:37
 

Megfelelő alázattal és szorgalommal a legsanyarúbb helyzetből is lehet kiút...

Az April Project táncosai a Csillag születik alatt egy tornaterem padlóján hálózsákokban aludtak és az otthonról hozott elemózsiát is betették a közösbe, hogy egyikük se maradjon éhesen. Őszintén elmondták, hogy a csapatból tíz tagnak is elváltak vagy meghaltak a szülei, ezért számukra ez a verseny az egyetlen kitörési lehetőség a szegénységből. Mostanra kiderült, sikerült valóra váltani az álmukat: életükben először nem kell nélkülözniük és el tudják tartani magukat.
- Hetente négy-öt fellépésünk van, céges rendezvényekre és rengeteg falunapra megyünk - mondta el a Blikknek Szabó Tamás táncoktató. - Bevallom, nem számítottam arra, hogy ennyire népszerűek leszünk. A sok meghívásnak köszönhetően senkinek sem kellett visszamennie a munkahelyére. Bár továbbra sem dúskálnak a javakban, most már el tudják tartani magukat. Egy normális átlagkeresetet mindenki hazavisz.

Szabó Tamás és kis csapata már azt is kitalálta, hogyan tudnak hosszú távon megélni a táncból mindannyian úgy, hogy ne kelljen szétválniuk. - Tánciskolákat nyitunk. Tizenhárom helyszínen lesznek az órák, ezeket a csapat tagjai fogják tartani. Egyelőre a fővárosban és a Pest környéki településeken lesznek órák - mondta el a Szabó Tamás.
 
Forrás: Blikk
További információk: Blikk

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com