Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Hip-Hop Nyomtatóbarát verzió  
 
Hip-Hop
Bulvár
Tánctanár lett Dukai Regina és Iszak Eszter
2011-08-31 18:39
 

Tánctudás nélkül lett tánctanár Dukai Regina és Iszak Eszter...

Ismeretlen vizekre evezett két hazai szépség, Dukai Regina és Iszak Eszti. A lányok úgy döntöttek felcsapnak tánctanárnak, debütálásuk pedig jól sikerült: több száz fiatalt táncoltattak meg. Noha az ember azt gondolná, mi sem egyszerűbb a táncnál, Eszternek és Reginának mégis fejtörést okozott a koreográfia betanítása, mert hogy állításuk szerint hadilábon állnak a tánccal.

- Pozitív személyiség vagyok, ezért azt mondanám, hogy egy igazi táncos veszett el bennem! Mivel gyerekkoromban jártam néptáncra, ezért a jobbra, balra lépegetés nagyon jól megy, sőt, ha meghallok egy ütemes számot, akkor azonnal elkezdek táncolni, de a tudományom itt meg is állt. Azt hiszem maradok inkább a mikrofonnál! - nevetett Dukai Regina, aki elárulta, focista párjával szívesen táncra perdül akár a konyha kellős közepén is.

- Nem tudja senki, de amikor találkozunk a párommal, az az első, hogy megcsókol és elkezdünk keringőzni. Olyankor még az sem zavar bennünket, hogy ki lát! Megmondom őszintén kicsit feszélyezve érzem magam amikor táncolni kell, ezért kapóra jött a Lipton Ice Tea A Nagy Közös Tánc próbája. Abban bíztam, hogy mivel több százan táncolunk együtt sikerül ellazulnom. És sikerült is! Nagyon jól éreztem magam! - mondta el a gyönyörű énekesnő, aki elárulta, hogy egy össznépi "flashmob" megmozdulásra készülnek.

- Külföldön jobban elterjedt már ez a táncos mozgalom. Egy megbeszélt helyen, jelen esetben 2011. szeptember 3-án 15 órakor a Vörösmarty téren hirtelen a semmiből összegyűlik több száz vagy több ezer ember, eltáncolják ugyanazt a koreográfiát, majd mindenki megy a dolgára. A Facebookon lehet regisztrálni a próbákra. Akkor sincs baj, ha valaki nem tud eljönni, a Légy Pozitív oldalon oktatóvideók is vannak - árulta el Regina, akinek pillanatnyi kolléganője, Iszak Eszter is bevallotta, hogy fenntartásai vannak a táncparketten. A műsorvezető a TV2 A Nagy duett című műsorában bebizonyította, hangja van, és bizony a ritmust is eltalálja, noha ő egyáltalán nem így gondolja.

- Szerintem én és a ritmus két külön fogalom vagyunk. Valahogy nem találjuk meg egymást - mondta nevetve a gyönyörű modellből lett műsorvezető Iszak Eszter. - Most mégis igyekeztem megtanítani ennek a rengeteg embernek a megadott koreográfiát, amelyet a Facebookról is meg lehet tanulni. Tánctanárnak viszont nem mondanám magam, mert ahhoz táncolni is tudni kéne! - vigyorgott a Viva műsorvezetője, aki bevallása szerint nehezen tanul koreográfiát, ezért büszke magára, és a tömegre, hogy sikerült elsajátítaniuk minden egyes lépést.

A flashmob sztárja nem más lesz mint Hugh Jackman. A sármos ausztrál színész táncolt az egyik Lipton Ice Tea reklámban, ez a koreográfia visszaköszön majd szombat délután is.
 
Forrás: V.Juhász Zsófia - Meridian Media
Képek forrása: Meridian Media

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com