2020 legjobb hamis szempillái

Műszempilláinak

A műszempilla a legjobb megoldás a gyönyörű, ellenállhatatlan szemek eléréséhez. Komor lendületet adnak a szempillasornak, és minden szépségápolási megjelenéshez csillogást kölcsönöznek anélkül, hogy réteges szempillaspirálrétegeket raknánk rájuk. Tökéletesen elválasztva és göndörítve maradnak még könnyek alatt is. A falsies eltávolítása egy másik előnye, mivel nem kell megküzdened az arcodra futó fekete szempillaspirál csíkokkal.

A természetes szempilláit is megóvják a szempillaspirál káros hatásaitól. Tehát a csillogó megjelenéshez a műszempilla a legjobb választás. Az egyetlen probléma a műszempillákkal az, hogy a piacon található szempillaspirálok hatalmas választéka elárasztja Önt a döntés során. Ez a cikk ennek a problémának a megoldásáról szól. Összeállítottuk a piacon jelenleg kapható legjobb szempillaspirálok listáját. Lapozza át a listát, és válassza ki az Ön számára legjobbat.

Ardell Demi Wispies hamis szempillák

Ezek a szempillaspirálok 1971 óta a sminkmesterek, szerkesztők és a szépség fanatikusai választása. A cég katalógusában körülbelül 200 különböző szempillatípus található, a natúr szempilláktól a színesig, sőt strasszkővel kirakott szempillákig, de a Demi Wispies a legjobbak közöttük.

Műszempilláinak Ardell
Műszempilláinak az Ardell könnyen alkalmazható

Valósághűek és könnyűek, és egy átlátszó, rugalmas szalaghoz vannak rögzítve, ami szuper könnyűvé teszi a felhelyezést bármilyen bőrtónushoz. Minden csomagban négy újra viselhető szempilla található, amelyek hatszor használhatóak és újrafelhasználhatóak, ha tisztán tartja és megfelelően tárolja őket.

Huda Beauty Classic Hamis szempillák

A Huda Beauty egy szépségblogger által alapított, viszonylag friss szépségmárka, amely a szemhéjfesték-palettáktól kezdve az alapozókon át a rúzsokig mindent kínál. De ez a hatalmas siker csak a műszempilláinak egyik napról a másikra történő népszerűségének köszönhető. A Huda műszempilláit rengeteg híresség, például Kim Kardashian és híres nővére Khloé is széles körben viseli Khloé.

YouTube video
Videó: Hogyan kell alkalmazni a műszempillákat a Huda Beauty által

A klasszikus műszempillák népszerűségét a 41,3 millió Instagram-követőjével is lehet mérni, akik imádták a terméket. A márka hatalmas kollekcióval rendelkezik a természetestől a drámai falsiesig. A Huda Samantha szettje a legnépszerűbb a közepes volumennel és természetes stílussal. Ezek a falsies akár 15 alkalommal is viselhetőek.

Sephora Collection Luxe Hamis szempillák

Ezek a szempillák finoman kiemelik természetes szempilláit. Ezek egyedi szempillák, amelyek nagyobb kontrollt tesznek lehetővé, mint a csíkosak. Ön döntheti el, hogy milyen vastag vagy vékony legyen a szempillája bármelyik területe. A Sephora a legmagasabb minőségű egyedi szempillákat kínálja, amelyek elképesztően könnyűek és puhák. Természetes hajszálakat használnak ennek a varázslatnak a megalkotásához, így hihetetlenül összeolvadnak a természetes szempilláiddal. 

Vassoul Duel mágneses szempillák

Az utolsó pár műszempilla a listánkon a Vassoul Duel Magnetic Eyelashes. Ha eleged van a ragasztós rendetlenségből, próbáld ki ezeket a mágneses szempillákat, és nem fogod megbánni. Ezek álmaid alacsony karbantartási igényű műszempillái. Úgy alkalmazhatod őket, hogy a felső szempillacsíkot a szempillasorod tetejére, az alsó csíkot pedig alá helyezed. Erős mágneses erejük hosszabb időre összefogja őket. 

A listán szereplő összes termék nem kevesebb, mint egymásé. Bármelyiket kiválaszthatja közülük, és ezek lennének a legjobb szépségpartnerek a gyilkos megjelenéshez.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: