Póthaj használata új módszerekkel

Póthaj

Minden alkalommal, amikor az ember a póthajra gondol azok a természetellenes műanyag, parókaszerű készítmények jutnak eszébe amiket a boltokban lát a polcokon. Esetleg a 90-es évek elején ismertté vált és népszerű, színes tincsekre is gondolhat az ember. Ma azonban a hajhosszabbítás nagy előrelépést tett mind az elérhetőség, mind a minőség szempontjából egyaránt.

A póthajakban pedig a legjobb, hogy sokféleképpen lehet használni őket, például:

Tartást ad a hajnak

Szeretne a vaskos és nehéz haj helyett terjedelmes és vastag tincseket? A hajhosszabbítás volument és tartást ad a hajának. A póthajazás az egyik leggyakoribb módja a haj dúsításának és a tartás javításának.

Póthajra
A póthaj úgy történik, hogy a hajhosszabbítást a saját hajához rögzíti

Csak pár tincset kell felhelyezni, és máris drámai a változás, már nem lapul le annyira a haj. Használhat volumizáló egységeket is a már meglévő póthajához.

Ha nem szeretne extra hosszúságú hajat, akkor sincs ok az aggodalomra, a haj hosszából levágni bármikor lehet.. Megkérheti a fodrászát is erre a feladatra.

Továbbá ne hagyja ki a műszempillákról szóló cikket 2020 legjobb hamis szempillái.

Adjon teljességet a messy kontyához, vagy a copfjához

Unja már az ernyedt és szomorú lófarkát? Ha extra volument és tartást szeretne a lófarokhoz adni, akkor a póthajakban lévő csattal ezt megteheti. A lófarok mindig divatos marad, viszont egy kis póthajjal feldobhatja a kókadt és unalmas lófarkát hogy újra hetykén és játékosan lebegjen. Ha pedig a messy bun hatást szeretné elérni, akkor is előnyére válik néháény extra hajtincs és hullámcsat.

Videó: 5-nek ismernie kell a póthaj trükkjeit

Hozzon létre vastagabb és hosszabb fonatokat

Ön is mindig arról álmodozott, hogy Önnek is olyan tökéletes, puha, vastag és hosszú fonatai legyenek, mint amilyeneket a közösségi médián lát? Itt van a fonatok titka, amely segíthet a teljes, vastag és hosszú tincsek elérésében, hogy mindenki Önre irigykedjen. A póthaj a legjobb megoldás a rövid és vékony tincsek mega vastagságú és hosszú tincsekké történő átalakítására. Csak csatoljon fel pár póthajtincset a saját hajához mielőtt elkezdi a fonást, és garantáltan vastagabb és jobb tartású lesz az a copf.

Kiegészítés

A póthajakkal kiélheti a kreatív vágyait. Ahelyett, hogy hosszú órákat töltene el azzal, hogy valamilyen frizurát varázsoljon a természetes hajába, egyszerűen csak tegyen fel póthajat és meg is van oldva.

Szín és melír hozzáadása

Szeretne kipróbálni egy új hajszínt, de nem elég bátor hozzá? Szeretné kipróbálni a balayage-et vagy az ombre-t, de nem akarja károsítani a haját a folyamat során? A póthajak minden problémájára megoldást jelentenek. A finom balayagetől az éles, ombre színekig néhány perc alatt megváltoztathatja a haja színét, anélkül, hogy elmenne a kedvenc szalonjába.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: