A legjobb jégeső elleni borítók az autójához

Jégeső elleni burkolat

Bevezetés

A jégeső egy természetes jelenség, amely akkor fordul elő, amikor a vízcseppek megfagynak az égben. Ilyenkor kemény jégdarabok hullanak az égből. Ezek sokkal veszélyesebbek az autókra, mint a normál hóvihar vagy a sima esőcseppek. Ezért rendkívül ésszerű befektetnie az autója védelmébe. Számos típusú jégeső elleni borítás létezik, és most megvitatunk ezek közül néhányat.

Autó esernyő sátor

Ez a jégeső elleni burkolat védi az autót parkolás közben is, de akár az autópályán is egy hirtelen zuhatag esetén. Ez a speciális termék katonai minőségű üvegszálból készül, amely segít megelőzni az autó sérüléseit. Akár 30mph sebességű szelet is elvisel.

Jégeső elleni burkolat
A jégeső elleni burkolat rögzítésének bemutatása

A telepítése pedig valóban könnyű, és beépített lopásgátló funkcióval is rendelkezik. Valójában ezek nem a legjobb burkolatok, mivel nem fedik le az egész járművet. Érdemes más védőszerkezetekkel párosítani.

Felszerelt autófedél

Ezeket a jégeső elleni autófedőket tekintik a legjobbaknak, mivel megfelelnek az autó alakjának, és a rugalmasságuknak hála a vihar alatt sem mozdulnak el. Ezeket könnyű hordozni és telepíteni.

Jégesőellen védő autóponyva EVOII | Jégesőellen védő autóponyva

Ez a burkolat négy rétegből készült, nagy teherbírású szövetből áll, hogy megakadályozzák a horpadások, karcolások és egyéb sérülések kialakulását. Legyen óvatos, ugyanis a száz százalékos védelem nem garantált. Vannak olyan burkolatok is, melyeket UV sugárzás vagy szennyeződés elleni védelem érdekében gyártottak.

Időjárásálló hordozható autófedél

Hordozható és időjárásálló burkolatok, amelyeknek borsos áruk van. Viszont ezek rendkívül tartósak és hosszútávúak, ellentétben a többiekkel. Ez az exkluzív carport rendkívül tartós oxford szövetből készül, amely megvédi autóját közepes intenzitású hóviharban. Kb. 170 font nehézsúlyú, ami megakadályozza, hogy elfújja a szél. Ezek nagyszerűek azok számára, akiknek nincs garázsuk, és kültéri autóvédőkre van szükségük.

Nolan sisakok a motoros rajongók nagyobb biztonsága érdekében

Ön motorkerékpár rajongó. Ezután természetesen vigyázzon a biztonságára. A motorosok számára az egyik legfontosabb dolog a sisak. További információ erről Nolan sisakok.

Felfújható autófedél

Ez a jégeső elleni autó burkolat a legjobb, hogy megóvja autóját jégkár ellen, még heves viharok esetén is. Ventillátorok mozgatják a levegőt benne, és buborékszerű védelmet formál az autó körül. Ez a buborék képes kivédeni a jégeső hatását, és megóvja az autókat a horpadásoktól, az ütéseketől és a karcolásoktól. Az ilyen fedelekre általában kétéves alkatrész- és munkagarancia vonatkozik. További előnye, hogy szokásos, alap fedélként felfújás nélkül is felhasználhatja.

Következtetés

A jégeső hatalmas kárt tud tenni az ember vagyontárgyaiban, és ez különösen igaz a járművekre. A kemény jéggolyók súlyos horpadásokat okoznak a kocsin, és a szélvédőt is könnyen betörhetik. A védelemhez különféle jégeső elleni autó burkolatok használhatók.

A fent említett jégeső elleni burkolatok közül a felfújható burkolatok a legjobbak. Ezek minden oldalról védik a járművet, ellentétben az esernyő borítókkal. Az időjárásálló jégeső elleni borításokkal pedig nagyobb viharokban nem állják meg a helyüket. Ezért a felfújható a legjobb megoldás az autó megóvására a sérülésektől és az esetleges károktól.

DPF-szűrő

Mielőtt kicserélné a DPF szűrőt? Ezután olvassa el a cikket Mennyit tudsz a DPF-szűrőről?.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: