Melyek a különböző Nolan-sisakok?

Nolan sisakok a motoros rajongók nagyobb biztonsága érdekében

A Nolan Helmets egy olasz motorkerékpár-sisakokkal foglalkozó cég, amelyet Lander Nocchi alapított 1972-ben. Lander Nocchi autó- és motorkerékpár-kiegészítők eladásával foglalkozik főleg. A Nolan arról ismert, hogy sisakjainak minden alkatrészét helyileg gyártja. Ezenkívül az X-Lite és a Grex számára is gyárt termékeket.

Ha érdeklik a Nolan sisakok, akkor rengeteg különféle lehetőségek közül választhat. Az alábbiakban bemutatjuk a Nolan sisakok néhány kollekcióját:

Nolan N100.5 sisakok

Ezek a Nolan N104 utódjai. Ez a sisak a középosztályú sisakok között erősíti a Nolan helyét. A külső héja Lexanból készül, amely a szokásos hőre lágyuló műanyagokhoz képest a kivételes teljesítményéről ismert. A külseje a korábbi modellekhez képest sokkal kompaktabb, ami alacsonyabb súlyt és jobb aerodinamikát biztosít.

Nolan sisakok N100.5
Nolan sisakok N100.5

Az N1005 belső helyzetvédővel van felszerelve, négy különböző helyen. A nagyobb, új álltartó pedig kiszűri a zajok egy részét és a szelet is megfogja. A tökéletes illeszkedés érdekében a pánt állítható.

Nolan N21 sisakok

A Nolan minimalista sisakja, amely az időtlen, régimódi megjelenéséről ismert. Továbbviszi az elősei örökségét, és tökéletesen megfelel a hobbi motorosoknak. Különböző retro és klasszikus megjelenések is elérhetőek.

Videó: Nolan N21 sisak áttekintés

Attól függ, hogy milyen belső párnázást, arcvédőt, mintát és színkombinációt választunk a modellnek. A Nolan N21 sisak Nolan Microlock rögzítőrendszerrel is rendelkezik.

Olvassa el a következő cikket is: Tiszta és szervezett csomagtartó

A Bootector egy olyan csomagtartóvédő, amelyet úgy terveztek, hogy a csomagtartót ne csak tisztán, de rendezetté is tegye. A Bootector tartós, vízálló anyagból készült, és könnyen felszerelhető és használható. Nagyszerű módja a csomagtartó tisztán és rendben tartásának mind a mindennapokban, mind az utazások során, de mindenekelőtt mindenkinek, aki hosszú utakra indul autójával.

Nolan N40.5 sisakok

Ez a sisak a legszebb olasz tervezést mutatja be. Nyitott arcú, könnyű sisak, kiváló kényelmet biztosítva a motoros számára. Teljes lefedéssel és ultra széles arcvédővel, AirBooster szellőzőrendszerrel és a VPS belső lepattintható fényvédővel rendelkezik. Az N405 sisak meghaladja, vagy megfelel a D.O.T szabványoknak.

Nolan N44 sisakok

Ez egy 6 az 1-ben sisak, keresztváltó kialakítással és gyorsan cserélhető kiegészítőkkel, amelyek lehetővé teszik a mindig az úthoz megfelelő funkciók testreszabását. Az N44 sisakok beépített napvédővel, átlátszó pajzzsal, és leszerelhető állvédővel vannak felszerelve. Ezenkívül tartalmaz egy VPS-t vagy látásvédő rendszert is, amelynek az egyébként karcálló lemeze gombnyomásra jelenik meg vagy tűnik el.

Meg akarja védeni autóját az időjárástól, például jégeső, hó, … Ezután vásároljon jégeső elleni burkolat. További információ erről a cikkben.

Jégeső elleni burkolat

Nolan N87 sisakok

A Nolan márka talán legjobb sisakjai ezek. Elegáns és sportos kialakításáról ismertek, minden motoros nagy valószínűséggel meg fogja szeretni őket.

Nolan N70 2 sisakok

Ez, a városi motorozgatásokhoz készült sisak nagyon kényelmes hétvégére, rövid és hosszabb utakra is egyaránt. Alkalmas téli és nyári túrákra is. Összesen 6 lehetséges konfigurációval rendelkezik, amelyeket testreszabhat az állpánt, a kis csúcs és az arcvédő eltávolításával vagy hozzáadásával. Az arcvédő és álltartó felszerelésekor egy teljes arcot elfedő sisakként fog funkcionálni, viszont a teljeskörű védelem mellett még a levegő áramlását is gond nélkül lehetővé teszi a sisak. A csúcsának, a védőlemez és az álltartó eltávolításával a sisak ¾ részben nyitott lesz.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: